A/C Problem? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums Technical Engine Forum Arrow 2.9L & 3.0L V6 Tech

2.9L & 3.0L V6 Tech General discussion of 2.9L and 3.0L V6 Ford Ranger engines.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 08-08-2011
fordrangerperformance's Avatar
Thread Starter

I am: chris hancock
Join Date: May 2006
Location: cookeville, Tn
Vehicle: 2002 ranger edge
Posts: 59
Total Props: 0
A/C Problem?

Hey guys I just recently got a 1998 XLT 4x4 3.0 5speed ranger. Had it about a month now I already put new plugs an wires on it cause they where shot an gaped way out of spec. My problem isn't to big a deal so I haven't looked in to it much since I hardly use it but here's my problem. The truck runs excellent starts great an runs smooth but when you have the A/C on it feels like it has a miss its very noticeable on the highway it bucks quite a bit every few sec's but the A/C blows cold an I don't hear the compressor kicking on an off so that's not the problem also it dose not miss or buck under a load or up a hill just when the Air is on got any ideas?
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! ChargerOnDavins General Technical & Electrical 4 10-03-2010 05:58 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 08:47 PM.