No Sound OEM help - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums Technical Forum Arrow Audio & Video Tech

Audio & Video Tech General discussion of audio and video for the Ford Ranger.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-08-2011
anikin's Avatar
Thread Starter

I am: Chris McLean
Join Date: Aug 2009
Location: Quyon Canada
Vehicle: 2006 rager sport 4x4
Posts: 21
Total Props: 0
No Sound OEM help

Hi guys I tookj out my aftermarket deck and put my OEM one back in and I have a problem. No sound lights and evetything works and Yes the anttena is in all the way. I took the deck out and It was Soooo hot I burned myself on the heatsink right near the plug there is a black part attached to the plug ,look at yours u will see the black part.; everything working like I said its just really hot once pluged in and no sound.Anyone kown about this any help would be appreciated. Thanks

Last edited by anikin; 07-09-2011 at 08:17 AM.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound quality? (oem vs aftermarket) paganwars Audio & Video Tech 13 08-20-2011 09:15 AM
2010 OEM Bedliner - Can I Install OEM Bed Rails? foamfollower Exterior Semi-Tech 1 04-26-2010 08:47 AM
Need some help with my 2nd OEM fog switch TrePaul86 General Technical & Electrical 12 08-22-2008 01:07 AM
Help me find OEM side steps for my Ranger Deltasonik General Ford Ranger Discussion 1 11-05-2007 03:25 PM
Need help installing oem fog light(s)! 2004FORDRANGER General Technical & Electrical 4 03-03-2007 04:46 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 05:33 AM.