Tac problem - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums General Forum Arrow General Ford Ranger Discussion

General Ford Ranger Discussion General discussion of the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 06-21-2009
Focklerx33's Avatar
Thread Starter

I am: Melvin Fockler
Join Date: Jun 2009
Location: Belleview,FL
Vehicle: 1993, FORD RANGER XLT
Posts: 130
Total Props: 0
Tac problem

so i put a sunpro tac in my truck and it said to taping the brown and yellow striped wire to get rpms. i did it it worked fone for over 6months the other day say when im in 4 gear at 2000rpms now its only reading like 500rpm and when i rev it up it normaly is 4500 to 5000 rpm its only 2000 rpms any ideas
Reply With Quote
+ 0 -
Old 06-21-2009
morris's Avatar

iTrader: (5)
I am: morris .
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Vehicle: 2008
Drive Type: 4WD
Engine: 4.0
Posts: 7,814
Total Props: 27
i'm guessing a bad connection. go back and check your connections.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! ChargerOnDavins General Technical & Electrical 4 10-03-2010 05:58 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 05:42 AM.