All warning lights on -- signal lights stopped working - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums Technical Forum Arrow General Technical & Electrical

General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-04-2012
Thread Starter

I am: Rob Bradley
Join Date: Feb 2012
Location: Edmonton, Albeta
Vehicle: 1994 3.0L Ford Ranger
Posts: 1
Total Props: 0
All warning lights on -- signal lights stopped working


My truck was been running fine for the past while, but today all the warning lights came on. ABS warning, Check Oil, E-Brake, and etc and the signal lights stopped working. The signal lights work when I have the key in the 'on' position but as soon as I start it, they stop working. The high beam don't work either now. I fired er' up a couple times and that didn't solve it. I'm thinking I'll pop the battery right away here, but after that, I'm all out of ideas.

Thanks for any help in advance.


It's a 94' 3.0L Splash
Reply With Quote
+ 0 -
Old 02-04-2012
Rev's Avatar
Rev Rev is offline
Level I Supporter
I am: J J
Join Date: May 2005
Location: San Diego, CA
Vehicle: 2001 Ranger Edge
Posts: 1,179
Total Props: 18
check all fuse in power distribution box under hood and in cab fuse panel. If those are good, check the Instrument Panel ground.

Last edited by Rev; 02-04-2012 at 04:37 PM.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed aftermarket headlights, ALL turn signals stopped working RWeidner13 General Technical & Electrical 6 02-21-2015 01:46 PM
Heat blower stopped, then started, now stopped heat works nanookc General Technical & Electrical 4 02-17-2015 01:18 PM
Rear Passenger Turn Signal Stopped Working TNRanger23 General Technical & Electrical 6 02-18-2013 05:26 AM
Ranger brake lights stopped working when trailer was hooked up, still don't work tomz General Technical & Electrical 10 10-08-2010 04:46 PM
Need help, LP lights stopped working!!! cchsbuzz19 General Technical & Electrical 3 03-13-2010 08:25 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 02:28 AM.