ClockSpring replaced..still no horn..turn signals..etc. - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums Technical Forum Arrow General Technical & Electrical

General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 10-08-2010
RangerXLT18's Avatar
Thread Starter

I am: Jacob Doktor
Join Date: Feb 2009
Location: New York
Vehicle: 01 Ford Ranger XLT 4x4
Posts: 127
Total Props: 0
Icon8 ClockSpring replaced..still no horn..turn signals..etc.

replaced my clockspring in my 01 ranger like i was told by alot of people likly to be the problem but it didnt make a diffrence. put it all back together and still have no horn no turn signals no cruise control no 4x4...took all back apart again double checked all my work and still lost guys..any input would be great..pretty much ready to take it to the dealer..but dont wanna spend the dam money..
Reply With Quote
+ 0 -
Old 10-08-2010
drppdyllwrngr's Avatar
iTrader: (4)
I am: Troy Stevenson
Join Date: Sep 2007
Location: wilmington, nc
Vehicle: 95 ford ranger, 93/98/03
Posts: 2,096
Total Props: -1
the turn signals and 4x4 don't go through the clockspring. so those sound possibly like a fuse.

i replaced my clock spring not too long ago (broken wires) and my horn still didn't work. turned out that the ground (horn mounts) wasn't any good. cleaned up the mounting area and all was good.
Reply With Quote
+ 0 -
Old 10-09-2010
j99ranger4x4's Avatar
iTrader: (5)
I am: unknown dude
Join Date: Sep 2008
Location: Delaware, OH
Vehicle: 98 ford ranger xlt
Posts: 1,381
Total Props: 0
x2 on the grounding of the horn. my old horn was burnt out and when i put a new one in, it still wasnt working so i ran a ground somewhere else and it worked fine.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what is going on getting a code for parts i replaced after i replaced another part 894banger General Ford Ranger Discussion 4 05-11-2011 08:45 PM
No horn, No turn signals, No cruise control, No 4x4 RangerXLT18 General Technical & Electrical 5 09-08-2010 03:15 PM
NO horn NO turn signals or cruise control???? RangerXLT18 General Technical & Electrical 6 04-08-2010 07:11 PM
Replaced DPFE, but it's still bucking! RentonRanger General Ford Ranger Discussion 14 01-02-2009 10:18 AM
clutch replaced still screwed?? oilersfan_39 Drivetrain Tech 5 06-27-2006 09:15 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 11:23 AM.