No Speedo or ODO - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 10-06-2016
New2Ford's Avatar
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Posts: 187
Ok I see. Yes in my Ranger its the old digit click I loved so much from the past. Reminds me of when I was a kid. I had one on my bike. Loved watching that thing tic. I hope you find the trouble spot.
Reply With Quote
  #27  
Old 10-06-2016
New2Ford's Avatar
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Ohio
Posts: 187
Just finding out if my year of my truck changed. Its not a 1974 Oh my. Birth year got there somehow.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
97 Ranger Speedo/ODO screaminDOHC General Technical & Electrical 2 02-14-2012 06:53 PM
99 XLT 5.0L 2WD Speedo/Odo issue rangerdanger86 General Technical & Electrical 1 10-22-2011 10:40 PM
speedo odo issue fourliter dan General Technical & Electrical 10 09-24-2011 02:50 PM
Speedo and Odo issues redhawk15 2.9L & 3.0L V6 Tech 19 08-06-2010 10:38 PM
Swapped clusters, now no speedo / odo... W1CKY General Technical & Electrical 5 09-26-2007 10:32 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 07:52 AM.