in a pinch - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Welcome to Ranger-Forums! Arrow Member Introductions

Member Introductions New to Please take a moment and introduce yourself.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 07-11-2011
Thread Starter

I am: josh smith
Join Date: Jul 2011
Location: Prague, OK
Vehicle: 1998 ford ranger
Posts: 1
Total Props: 0
in a pinch

Hey everyony my name is josh, I am from Prague oklahoma. thought i would talk to some people who really know what might be going on. I have a new battery and alternator and it stll won't charge the battery.
Reply With Quote
+ 0 -
Old 07-11-2011
Dirty Ranger's Avatar
I am: Mike Martin
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario, Canada
Vehicle: 2002 Ford Ranger
Posts: 456
Total Props: 0
did u check the cables , u may be grounded out some where , my buddy had the same issue with his 96 ranger and it turned out the positive cable was bad , he had changed the negitive cable in the future so it was good , also make sure the connections are clean
Reply With Quote
+ 0 -
Old 07-11-2011
Kris03's Avatar
I am: Kris Rogers
Join Date: Jun 2011
Location: glastonbury, ct
Vehicle: 2003 CHRYSLER FX4 LVL 2
Drive Type: 4X4
Posts: 1,236
Total Props: -3
did you upgrade the alternator or replace with oem? when i did mine i just wired the alternator directly to the battery.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
slightly redneckjimmyriggin fixes in a pinch! darangerdanger General Ford Ranger Discussion 38 10-01-2010 08:09 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 04:22 AM.