Site Speed Issues - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Welcome to Ranger-Forums! Arrow Ranger-Forums Office

Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 02-28-2007
Roach2004's Avatar
RF Veteran
iTrader: (3)
I am: a Roach
Join Date: May 2005
Location: Houston, TX
Vehicle: 2004 Ford Ranger EDGE
Posts: 8,320
Total Props: 0
Seems good now
+ 0 -
Old 02-28-2007
winks's Avatar
iTrader: (5)
I am: Iron John Vane
Join Date: May 2005
Location: Jackson, New Jersey
Vehicle: 2004 Ford Ranger Edge
Posts: 4,872
Total Props: -1
I haven't had a problem yet, as I have previously. Seems good to me.
+ 0 -
Old 02-28-2007
Trevelyn1015's Avatar
Still El Presidente...
I am: C. D.
Join Date: May 2004
Location: Texas
Vehicle: A Truck
Posts: 4,900
Total Props: 3
...and there's another example of why we get our hosting through Brian at

Awesome host and fixes the site right away.
+ 0 -
Old 02-28-2007
zabeard's Avatar
iTrader: (8)
I am: Zach Beard
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Vehicle: 2003 Ford Ranger
Drive Type: 4wd
Engine: 5.4
Posts: 26,041
Total Props: 4
its many times better, thanks!
+ 0 -
Old 02-28-2007
mental ambiguity
Unregistered User
Posts: n/a
Total Props: 0
Very cool Brian.

Can you hit me up in PM when you get a chance? Either that, or you still using that same AIM ID? I can hit you up that way too.

Old 03-01-2007
bschittler's Avatar
I am: Brian Schittler
Join Date: Apr 2005
Location: Robesonia, PA
Vehicle: 2005 Jeep Wrangler Rubicon Edition
Posts: 99
Total Props: 0
Let me know the status for everyone!!
+ 0 -
Old 03-01-2007
Ironelk's Avatar
I am: Jason G
Join Date: Sep 2006
Location: Haddon Heights, NJ
Vehicle: 1986 Ford Bronco
Posts: 267
Total Props: 0
Running good!!!

I only noticed it before when I opened multiple windows. I still have been opening about 10 at once, just now without a problem.
+ 0 -
Old 03-01-2007
lifted97ranger's Avatar
I am: Maurice Jones Jr.
Join Date: Nov 2005
Location: Charlestown, IN
Vehicle: 1997 Ford Ranger STX/XLT
Posts: 1
Total Props: 0
it gets slower as the day goes on.....that is how it worked yesterday....then around 6 pm it was fine.....seems to be fine now...
+ 0 -
Old 03-01-2007
greygooseranger's Avatar
I am: Chris .
Join Date: Apr 2006
Location: SE Michigan
Vehicle: 2004 Xcab Edge 4.0 5spd m
Posts: 3,293
Total Props: 0
Originally Posted by lifted97ranger
it gets slower as the day goes on.....that is how it worked yesterday....then around 6 pm it was fine.....seems to be fine now...
+ 0 -
Old 03-01-2007
shadow905's Avatar
iTrader: (10)
I am: Jacob Myers
Join Date: May 2006
Location: Boerne, TX
Vehicle: 2001 Ford Ranger Edge
Posts: 1,997
Total Props: 1
wasnt too bad. i only got to get on about 8-11 pm last night. was better than before
+ 0 -
Closed Thread

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5 Speed Auto with Overdrive feels like a 6 speed? patkelly1336 Drivetrain Tech 7 10-06-2012 08:04 PM
1985 Antique web site update:. New paint job inside and out. Have a look on the site. TheRangerAntique General Ford Ranger Discussion 16 05-10-2011 08:12 AM
Speed sensor plug for a 5-speed manual BlackRanger04 Drivetrain Tech 4 01-04-2011 12:07 AM
Site Loading Issues 0RangerEdge2 Ranger-Forums Office 13 02-17-2009 09:36 AM
Site speed... jtslmn720 Ranger-Forums Office 38 02-25-2007 02:24 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 03:54 PM.