text error(?) after upgrade - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Welcome to Ranger-Forums! Arrow Ranger-Forums Office

Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-04-2004
Diabolic's Avatar
Thread Starter

I am: Phil Fleming
Join Date: Sep 2004
Location: Rising Sun, MD
Vehicle: 1999 Ford Ranger
Posts: 1,542
Total Props: 0
text error(?) after upgrade

It looks like after the upgrade, some of the text in post's changed...


The "&" in K&N, now looks like this: "K&N,"

It only looks like this if you havent changed your signature, and it displays like that on old posts (before the new software).

Just thought i'd bring this small flaw to everyones attention.
+ 0 -
Old 12-04-2004
mental ambiguity
Unregistered User
Posts: n/a
Total Props: 0
Thanks for bringing that up. That may have to do with the way things were converted. That's a special sequence of code, but I can't for the life of me remember if it is HTML or what.
Closed Thread

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New layout text issues winks Ranger-Forums Office 13 09-18-2009 09:42 AM
blue underlined text? ClemsonRanger03 Ranger-Forums Office 2 05-15-2009 12:08 PM
Here's the type of text message i like to recieve! Crackerstein General Ford Ranger Discussion 24 03-17-2009 04:02 AM
Member profile text NHBubba_Revisited Ranger-Forums Office 8 12-29-2004 05:18 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 06:04 PM.