Youtube button in post editor broken - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Welcome to Ranger-Forums! Arrow Ranger-Forums Office

Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 09-22-2012
Rooks's Avatar
Thread Starter

iTrader: (7)
I am: Matt Peterson
Join Date: Sep 2006
Location: Minneapolis, MN
Vehicle: 1999 Ford Ranger
Posts: 1,860
Total Props: 1
Youtube button in post editor broken

If you guys don't already know if you use the Youtube button when entering a Youtube video, or if you actually use the [youtube] tags around a Youtube link, it posts the video twice with a some weird text at the bottom.

It works fine if you just throw the link in the editor without tags. I'm guessing it's a vBulletin problem, but can't hurt to let you guys know. I've seen it on Windows 7 with Chrome and on Mac OS X running Firefox so don't think it's related to browsers either. I can take a screenshot if you want.

1999 Ranger XLT -- "Project Unknown"
2010 Subaru Impreza -- "The Daily"
Reply With Quote
+ 0 -
Old 09-22-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
I am: Kris
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Vehicle: 2012
Posts: 13,115
Total Props: 49
Thanks for bringing this to our attention.
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Broken Temperature Gauge = Broken Engine? TomJones General Technical & Electrical 7 12-19-2014 04:25 PM
New Site Moderator and How-To Editor... redranger4.0 Ranger-Forums Office 51 06-05-2007 11:10 AM
Moderator/Editor? M50B06 Ranger-Forums Office 24 06-03-2007 09:32 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 09:13 AM.