coolant temp sensor problem - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


4.0L OHV & SOHC V6 Tech General discussion of 4.0L OHV and SOHC V6 Ford Ranger engines.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 05-21-2009
ranger02's Avatar
Member
 
Join Date: May 2009
Location: newark,de
Posts: 44
JRacer try a new guage it might fix your problem or a new cluster. or try a new thermostat.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-27-2009
JRacer's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2008
Location: Watson, Louisiana
Posts: 1,085
i've been out of town for about a week so when i get back tommorow i'm gunna try adding more coolant again and if that doesn't work it's going to the shop.
Reply With Quote
  #28  
Old 06-02-2009
JRacer's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2008
Location: Watson, Louisiana
Posts: 1,085
Quote:
Originally Posted by ranger02 View Post
JRacer try a new guage it might fix your problem or a new cluster. or try a new thermostat.
it's not the guage, cause if i ground the wire to my negative battery terminal the guage goes all the way up. so i know the guage is functional. It's going to the shop friday and i'm just gunna pay out my *** if we can't figure this out.
Reply With Quote
  #29  
Old 06-03-2009
JRacer's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2008
Location: Watson, Louisiana
Posts: 1,085
BUMP cause i don't wanna pay a ton of money, lol
Reply With Quote
  #30  
Old 06-21-2009
JRacer's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2008
Location: Watson, Louisiana
Posts: 1,085
well still nothing i guess. i'm tired of riding around with it like this. kinda scary. lol it's not the guage b/c if i ground it out it pegs the guage. i'm just at a loss of what to do anymore. i said i was gunna bring it to the shop but i got too scared of how mush i was gunna have to pay. someone please help me.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Variable Resistor - Coolant Temp Sensor 4XFord 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 2 01-16-2011 06:29 PM
Coolant Temp. Sensor??? lil_king_12 General Technical & Electrical 1 02-08-2010 09:58 PM
coolant temp. sensor Redbeard90 2.3L & 2.5L I4 Tech 3 11-13-2008 06:11 AM
Coolant Temp. Sensor NEED HELP ASAP!!! SkiLLzWheeLz 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 3 03-21-2008 08:53 AM
Coolant temp sensor leak? PW01 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 8 12-30-2007 11:06 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 10:35 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.