No gauges working - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource

4.0L OHV & SOHC V6 Tech General discussion of 4.0L OHV and SOHC V6 Ford Ranger engines.

No gauges working

  #1  
Old 04-24-2008
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 9
Icon5 No gauges working

I posted this in another section, but thought I would try this area.

My 2005 4.0 Automatic supercab 4x4 ranger was fine earlier today and I left for work and none of the gauges work now. (Fuel, tach, speed, etc..) It does appear that the backlighting is working. When I start up I do get a momentary battery light, and airbag light, but then it goes out. Any ideas where to start? I looked at all the fuses that seemed even somewhat related with no success.

The digital odometer display is out also. All of these were working earlier today.

Thanks
JK
 
  #2  
Old 04-28-2008
Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 9
Update

After checking every fuse in the truck and scratching my head for a few days I finally pulled the battery for a few hours and everything came back. I guess the main computer needed a reset???
 
  #3  
Old 04-28-2008
brichmond's Avatar
Member
Join Date: Dec 2006
Location: IA
Posts: 116
might have had a bad connection to ground
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
stevie
General Technical & Electrical
34
06-20-2015 09:42 AM
RLong31
Interior, Exterior, Electrical, & Misc.
9
03-18-2011 05:31 PM
Rangerboy69
4.0L OHV & SOHC V6 Tech
3
10-13-2010 10:44 PM
JK1022
General Technical & Electrical
10
04-28-2008 07:32 AM
Pinecone
Interior Semi-Tech
7
09-13-2004 11:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: No gauges working


Contact Us Sitemap Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.