Truck is bucking, sputtering and missing...Need help please! - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


4.0L OHV & SOHC V6 Tech General discussion of 4.0L OHV and SOHC V6 Ford Ranger engines.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 08-22-2012
cchsbuzz19's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Jul 2007
Location: North Canton, Ohio
Posts: 2,417
Oh I know. I mean for mine it took a week for it to throw a CEL for a misfire in Cylinder 3 but when we tried to fix it replacing the plugs and actually made it all worse the CEL went away and didn't throw another one. Stupid ha.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Truck is sputtering and I haven't located problem Paul Wells 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 22 06-07-2015 09:11 AM
Over heated and now sputtering... Need help. 01 ranger 2.9L & 3.0L V6 Tech 8 07-15-2010 05:53 AM
3.0 Auto Hesitation, Sputtering, Missing When Cruising? dovegabanna 2.9L & 3.0L V6 Tech 10 07-05-2010 09:39 AM
Bucking/missing CWU10 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 2 08-12-2009 04:54 PM
Missing Bolts - Help Please Johns777 Interior Semi-Tech 5 06-08-2008 08:14 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 07:25 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.