Guess what I got! - Page 4 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Audio & Video Tech General discussion of audio and video for the Ford Ranger.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #76  
Old 07-30-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Um Rangers never had any DVD option from the factory.
Reply With Quote
  #77  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
It would have been cool if they did.
Reply With Quote
  #78  
Old 07-30-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Yeah that would be awesome. I love how the 09 F-150s looks, it has the buttons below it so its just a screen. Looks sooooo clean

Reply With Quote
  #79  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Damn thats a clean setup!
Reply With Quote
  #80  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
I take it that the new F150 doesnt have a volume ****? I think thats one thing I really like about my headunit. I gotta have that **** LOL
Reply With Quote
  #81  
Old 07-30-2009
whippersnapper02's Avatar
RF Veteran
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2006
Location: Earth, Milky Way Galaxy
Posts: 7,415
I prefer an aftermarket navigation unit over OEM units. There is more you can do with them and they cost way less than than factory stuff.

Nice headunit by the way.

Last edited by whippersnapper02; 07-30-2009 at 11:21 PM.
Reply With Quote
  #82  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Quote:
Originally Posted by whippersnapper02 View Post
Nice headunit by the way.
Thank ya!
Reply With Quote
  #83  
Old 07-30-2009
Ford04Ranger4.0's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Plattsburgh, New York
Posts: 3,390
Quote:
Originally Posted by rangerboy101 View Post
Do it. Hell if you can tell me how to get it out of demo mode ill buy ya one haha.
Thats easy just send it to me... it'll make its way back into your truck at somepoint
Reply With Quote
  #84  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
LOL well Mark that deals off now because I happened to fix it myself. Haha sorry.
Reply With Quote
  #85  
Old 07-30-2009
Ford04Ranger4.0's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Plattsburgh, New York
Posts: 3,390
Hmm just trying to help Tyler lol
Reply With Quote
  #86  
Old 07-30-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
LOL well thanks anyways.
Reply With Quote
  #87  
Old 07-31-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Quote:
Originally Posted by rangerboy101 View Post
I take it that the new F150 doesnt have a volume ****? I think thats one thing I really like about my headunit. I gotta have that **** LOL
I think its below it, in the blurry part with the preset numbers. I wish the **** on the F90 was bigger, mine is pretty tiny. This guy makes aftermarket ***** for them but they're like 30 bucks each.
Reply With Quote
  #88  
Old 07-31-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Screw that. Luckily my ***** quite large.
Reply With Quote
  #89  
Old 07-31-2009
rideabikenick's Avatar
Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Dec 2006
Location: Deltona, Fl.
Posts: 3,486
looks really good man
Reply With Quote
  #90  
Old 07-31-2009
98rangerxlt's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bakersfield, CA
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by rangerboy101 View Post
Screw that. Luckily my ***** quite large.
Sig-Worthy
Reply With Quote
  #91  
Old 07-31-2009
Smakes's Avatar
Member
iTrader: (5)
 
Join Date: Nov 2008
Location: nowhere
Posts: 235
Quote:
Originally Posted by rangerboy101 View Post
Screw that. Luckily my ***** quite large.
keep dreamin lol
Reply With Quote
  #92  
Old 07-31-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Quote:
Originally Posted by 98rangerxlt View Post
Sig-Worthy
Do it! Haha
Reply With Quote
  #93  
Old 08-01-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
It's all in! So happy. Nav works great, love the touch screen. Only problem is that when I plug my ipod into the USB cord it doesnt play. It shows that its playing and everything but I hear no sound when I'm listening to it. I can hear sounds fine when I'm listening to the radio and when listening to a CD. Any ideas why this is happening? And if it matters, I'm using my apple cord.
Reply With Quote
  #94  
Old 08-02-2009
98rangerxlt's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bakersfield, CA
Posts: 725
Quote:
Originally Posted by rangerboy101 View Post
Do it! Haha
Done
Reply With Quote
  #95  
Old 08-02-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Haha sweet.
Reply With Quote
  #96  
Old 08-02-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Go into the audio settings and change AV1 to iPod. I had the same problem when I had mine lol
Reply With Quote
  #97  
Old 08-02-2009
rangerboy101's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Winchester, Va
Posts: 8,187
Did that but I still got no sounds.
Reply With Quote
  #98  
Old 08-02-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Hmm that fixed it for me, give me a sec to find my manual.
Reply With Quote
  #99  
Old 08-02-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Try this:


If anyone is having this issue make sure you go into the AV Menu and then go to Antenna and switch it off from TUNER to POWER. Solved this issue 100%.
Reply With Quote
  #100  
Old 08-02-2009
Ranger093's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jul 2009
Location: Blaine, Minnesota
Posts: 289
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
guess what i got pulled over for tallman42 General Ford Ranger Discussion 5 03-11-2013 08:45 PM
Guess what I got today... Trigger01 Snapshots 45 07-23-2010 04:19 PM
Guess what I got to drive today!! josh92ranger General Ford Ranger Discussion 12 07-06-2009 01:47 PM
Guess Whos Got Tires???? Meeeeeeeeeee!!!!!! blackbetty Wheels & Tires Semi-Tech 31 05-14-2007 03:37 PM
Lets play "GUESS THAT VIBRATION!!!!" Wowak General Technical & Electrical 12 01-05-2005 09:11 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 04:59 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.