4 hi problem on 1999 4.0 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-10-2010
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: fox cities wisconsin
Posts: 1
4 hi problem on 1999 4.0

I've searched the forum and no luck.

I have a 99 with push button 4x4 and 4.0 liter engine.
Yesterday in the snow I would engage the 4 hi and it would work for a few blocks and the disengage, but the 4 hi light would stay on with my rear end sliding all over the place. I stopped a few times and turned the switch to 2 and then back to 4 hi and the same thing would happen...4 hi would work for a few blocks then back to 2


Any ideas?
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1999 Ford Ranger XL AC Problem davidlwoolard General Ford Ranger Discussion 2 08-02-2015 05:54 PM
1999 brake problem jessy james General Technical & Electrical 0 02-05-2013 09:02 PM
1999 Ford 1999 Ranger Sport - $1,000 SeanL Ranger Based Vehicles 0 01-07-2012 05:29 PM
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! ChargerOnDavins General Technical & Electrical 4 10-03-2010 06:58 AM
1999 4x4 Problem!! 10blackbetty99 General Ford Ranger Discussion 9 07-07-2010 06:55 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:47 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.