93 ford ranger splash 4.0 v6 4x4 wont engage. - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource

General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

93 ford ranger splash 4.0 v6 4x4 wont engage.

Reply

 
 
 
  #1  
Old 06-19-2011
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: dover de
Posts: 2
93 ford ranger splash 4.0 v6 4x4 wont engage.

Hey... I'm new here and have a question. I've been trying to engage my 4 wheel drive and it isn't working I check both sets of fuse's and it still ain't working. The light doesn't come on or anything. There is no grinding noise coming from Tue xfer case and it has automatic locking hubs. Please help.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2011
djfllmn's Avatar
Moderator
Join Date: Mar 2009
Location: York, PA
Posts: 5,798
switch/motor might be bad
 
Reply With Quote
  #3  
Old 06-19-2011
Member
Thread Starter
Join Date: Jun 2011
Location: dover de
Posts: 2
How do I check to see if the switch is bad number one. And where is the motor located and is it a dealer part or can I g3t it from a standard store.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
97fr4x4
Drivetrain Tech
8
12-05-2011 07:23 AM
hcarlgolden
Drivetrain Tech
1
11-29-2011 07:41 PM
billdacook
Drivetrain Tech
1
08-16-2010 04:00 PM
livin2xcess
General Technical & Electrical
5
08-07-2010 02:34 PM
sgalka91
Drivetrain Tech
32
09-06-2009 02:39 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 93 ford ranger splash 4.0 v6 4x4 wont engage.


Contact Us Sitemap Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.