alot is going bad - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 12-26-2006
ILL BE FAMOUS's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Location: byesville, oh
Posts: 140
im not im pissed at my truck.... ima blow it up
Reply With Quote
  #27  
Old 12-26-2006
SteveOh's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ft. Campbell Kentucky
Posts: 4,585
it isnt the trucks fault u messed up somewhere and now paying for it.....go behind your radio first and make sure all the connections are to the right color.....
Reply With Quote
  #28  
Old 12-26-2006
ILL BE FAMOUS's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Location: byesville, oh
Posts: 140
ive done it like 6 times
Reply With Quote
  #29  
Old 12-26-2006
V8 Level II's Avatar
RF Veteran
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2004
Location: Michigan
Posts: 7,833
Name:  DSC00976.jpg
Views: 3
Size:  64.3 KB

I think I see the problem. Fuse #11 is one of the two 15A fuses on the far left of the photo.

The fuse amp rating is on the fuse itself (10, 15, 20, 30).

The fuse NUMBER is usually embossed on the case next to where the fuse plugs in. If you can't find the numbers, look up the #11 fuse position in the "map" in your Owner Guide, page 99.

Owner Guides can also be accessed online:
http://www.genuineservice.com/genuin...ault?page=Home
Reply With Quote
  #30  
Old 12-26-2006
ILL BE FAMOUS's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Location: byesville, oh
Posts: 140
thanx bro... i didnt mean to blow up with if i did... its just something thats outa my hands and i had no clue on wat i was doing... if its not it ull see me post up more... trust me.. lol
Reply With Quote
  #31  
Old 12-27-2006
ILL BE FAMOUS's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2006
Location: byesville, oh
Posts: 140
ok guys it was the fuse and one other... now all i need is to get my 4x4 working
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Done alot to the 67 Cougar, alot of pics 93MVSplash Snapshots 24 04-18-2009 10:51 PM
Stock Drivesaft with RCD = BAD BAD BAD PICS INSIDE ranger General Ford Ranger Discussion 32 07-31-2007 12:50 PM
Looks like I'm going to spend alot more money Lone Ranger 93 General Ford Ranger Discussion 18 06-20-2007 06:14 PM
Trailer + 45mph.. whole alot of shaking going on ericsmith32 General Ford Ranger Discussion 7 06-14-2006 08:06 AM
ALL offroaders are BAD BAD BAD! FMD General Ford Ranger Discussion 13 04-25-2006 08:21 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:00 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.