Help with RWABS / 4WABS problem - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-23-2007
Needforspeed3685's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2005
Location: Lowell, AR
Posts: 1,836
Help with RWABS / 4WABS problem

Since my truck has RWABS only and the drivetrain came out of a vehicle with 4WABS my speedometer doesn't work.

I already know this is because the VSS signal goes through the 4WABS Module before going to the gauge.

Does anyone know of any way around this?
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! ChargerOnDavins General Technical & Electrical 4 10-03-2010 06:58 AM
BIG Fuel Filter PROBLEM with Pictures!!! HELP HELP qidm67 2.3L & 2.5L I4 Tech 5 06-16-2006 08:51 PM
Electrical problem/question... HELP! Bob, anybody! rngprerunner General Technical & Electrical 11 09-25-2005 07:57 PM
Major Starting problem !! Help !! Mootz 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 4 04-28-2005 07:45 AM
I got a problem... Need help on decision. FoMoCoFiddy General Ford Ranger Discussion 27 10-20-2004 12:51 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 09:37 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.