Some problems - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Interior Semi-Tech General discussion of interior for the Ford Ranger.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-03-2010
03ranger's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Irwin, Pa
Posts: 519
Icon8 Some problems

Okay so i was driving today and my drivers airbag light came on, my speedometer just stopped working, i have no windshield wipers, and my dome light wont come on when i open my door??? I dunno what happened with this thing but its driving me crazy can anyone help me with this???
Reply With Quote
  #2  
Old 03-03-2010
camodown's Avatar
Lost in Nowhere
iTrader: (3)
 
Join Date: Feb 2007
Location: Midland, TX
Posts: 5,029
first thing I would do is check my fuses
Reply With Quote
  #3  
Old 03-03-2010
03ranger's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Irwin, Pa
Posts: 519
Quote:
Originally Posted by camodown View Post
first thing I would do is check my fuses
i did that and everyone is fine. this is so frustrating im ready to sell that dang thing.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-03-2010
03ranger's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Location: Irwin, Pa
Posts: 519
anyone?<?
Reply With Quote
  #5  
Old 03-03-2010
stangdroptop351's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Scottdale,PA
Posts: 511
hey dan pull the fuse that runs your domelight and put a different 1 in, mine did that once here the wire in the fuse had a crack in it
Reply With Quote
  #6  
Old 12-31-2010
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Houston, TX
Posts: 2
I want to bump this back up.... I just repalced the 3.0 in my 2001 ext cab ranger. When I got it back from the shop, I had the same three problems. Was a solution ever found for this?
Reply With Quote
  #7  
Old 12-31-2010
V8 Level II's Avatar
RF Veteran
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2004
Location: Michigan
Posts: 7,834
Quote:
Originally Posted by dacypo View Post
I want to bump this back up.... I just repalced the 3.0 in my 2001 ext cab ranger. When I got it back from the shop, I had the same three problems. Was a solution ever found for this?
Check fuses 11 and 26 in the dash fuse panel.
Check ground bolted to the trans tunnel below the center of the dash near the Restraints Control Module.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clutch problems or Motor problems? Or both? JGod General Ford Ranger Discussion 3 02-08-2014 07:35 AM
Some Camburg, some BTF, some Bilstein, some OEM yeatzee Snapshots 17 08-14-2012 05:17 PM
Some Snow, Some Flex, and Some Stuck (56k No Way) MothMan999 Snapshots 31 12-24-2009 10:08 PM
Got 2 problems need some help littlered General Ford Ranger Discussion 1 11-01-2008 10:46 AM
Dropped new block, got some problems! pushdeck 2.9L & 3.0L V6 Tech 3 02-25-2008 11:12 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:10 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.