Home page not working - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 05-14-2009
RangerNDog's Avatar
Member
iTrader: (10)
 
Join Date: Aug 2008
Location: Harrisonburg, VA
Posts: 1,958
I get it too.
Reply With Quote
  #27  
Old 05-14-2009
BigRedDog's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Quad Cities (IA/IL)
Posts: 498
si, senor
Reply With Quote
  #28  
Old 05-14-2009
Jimmeh's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2007
Location: Columbia Falls, MT
Posts: 3,224
Yup.
Reply With Quote
  #29  
Old 05-14-2009
99ranger4x4's Avatar
RF Veteran
iTrader: (3)
 
Join Date: Jun 2006
Location: Austin, TX
Posts: 12,198
omg
fix it!!

its happened to me on 3 computers.
Reply With Quote
  #30  
Old 05-14-2009
Demo1986's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Long Beach, CA
Posts: 423
me too and i'm on it from my iphone and same thing.
Reply With Quote
  #31  
Old 05-14-2009
Danger06Ranger's Avatar
Member
iTrader: (-1)
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lowell, IN
Posts: 620
R-F failed... no!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
  #32  
Old 05-14-2009
bugz1racing's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Illinois
Posts: 1,280
Same here.
Reply With Quote
  #33  
Old 05-14-2009
GrafixGuy's Avatar
RF Veteran
iTrader: (3)
 
Join Date: Jan 2005
Location: Montgomery, AL
Posts: 8,703
I thought I was banned then I hit active topics and I was okay.
Reply With Quote
  #34  
Old 05-14-2009
bucky919's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2006
Location: Minot, ND
Posts: 1,943
Quote:
Originally Posted by GrafixGuy View Post
I thought I was banned then I hit active topics and I was okay.
I thought the same thing for a second
Reply With Quote
  #35  
Old 05-14-2009
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
yeah yeah, i got a life too. i thought it was working.

its just the contributors so ill take a look at it right now. changed some group permissions and checked a few other things. probably missed something.
Reply With Quote
  #36  
Old 05-14-2009
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
someone want to verify that it is working?
Reply With Quote
  #37  
Old 05-14-2009
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
Works for me, contributor status badge is still gone though.
Reply With Quote
  #38  
Old 05-14-2009
TommyC's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2006
Location: CA
Posts: 1,012
Working for me
Reply With Quote
  #39  
Old 05-14-2009
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
tada! lol
Reply With Quote
  #40  
Old 05-14-2009
Lazler's Avatar
Senior Member
iTrader: (18)
 
Join Date: Dec 2008
Location: Brantford, Ontario
Posts: 5,526
thanks zach!
Reply With Quote
  #41  
Old 05-14-2009
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
yup.

let me know if there is anything else out of wack and ill get it fixed.
Reply With Quote
  #42  
Old 05-14-2009
offroadn_redneck's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: San Antonio, TX
Posts: 776
Works perfectly now. Thanks Zach


Edit: Looks like the code function still has problems. Look at my sig
Reply With Quote
  #43  
Old 05-14-2009
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
Code has been turned off since last night, we are going through the forum and fixing security holes in the system, sorry but we decided to turn the code off because it is better for the site.
Reply With Quote
  #44  
Old 05-14-2009
kyle12201's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: East Waterboro, ME
Posts: 1,543
Everything seems to work now, schweeeet
Reply With Quote
  #45  
Old 05-14-2009
Jimmeh's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2007
Location: Columbia Falls, MT
Posts: 3,224
Yup.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why do threads in certain sections not show up on home page? t5cents Ranger-Forums Office 1 05-13-2011 10:09 PM
Help!!! Truck pictures on home page? davidw Ranger-Forums Office 5 11-30-2008 09:54 PM
Home page view. karrbass4life Ranger-Forums Office 5 02-13-2008 09:54 AM
Ranger on home page???? jawx General Technical & Electrical 5 02-28-2006 12:02 PM
Is R-F your home page? 00RANGER00 General Ford Ranger Discussion 18 05-04-2005 01:34 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 06:08 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.