Marking Posts Read issue - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-22-2012
Capriman86's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: SOLD
Posts: 96
Marking Posts Read issue

Does anyone else have issues marking posts read here?

This is the only site it won't mark forums and posts read.


From the Quick Links drop down I cluck Mark Forums Read then get this error message.

This is from ANY pc I am on, not just home.

Quote:
Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2012
98liftedranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2008
Location: California
Posts: 12,538
I have never heard of that before. Try going to the forum home page and scrolling almost all the way down. Just below the leisure forum where the off-topic is there should be two links, one says Mark Forums Read and the other says View Forum Staff. Try that link instead of the quick links one and see if it works. The quick links one could just be a problem with the link.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2012
98liftedranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2008
Location: California
Posts: 12,538
I tried the same link and it looks like its a problem with the link.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-22-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Thanks for bringing this to our attention.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-24-2012
Capriman86's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: SOLD
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by 98liftedranger View Post
I have never heard of that before. Try going to the forum home page and scrolling almost all the way down. Just below the leisure forum where the off-topic is there should be two links, one says Mark Forums Read and the other says View Forum Staff. Try that link instead of the quick links one and see if it works. The quick links one could just be a problem with the link.
This way works, thank you, I forgot about the links there.
Yeah the other link is not working, but at least I can mark them read now.....which I thought was odd that it doesn't mark them automatically, I have to do it manually here.

Thanks!
Reply With Quote
  #6  
Old 09-24-2012
98liftedranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2008
Location: California
Posts: 12,538
If you open a thread it will mark it as read. If it is a multi page thread you have to view the last page of the thread before it will mark it as read.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-25-2012
Capriman86's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: SOLD
Posts: 96
Yeah, I knew that, thank you.

I normally go to a forum and click "New Posts" but this one has "Since Last Visit"

Any ones that I didn't look at from my last visit are below a line that says this:
Quote:
The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts.
No big deal, just not what I normally see on all the other forums I go on.

I just mark them all read now from the main page so I don't have that happening now.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-25-2012
98liftedranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2008
Location: California
Posts: 12,538
Ah now I see what your saying. Yes the posts will not reset and be marked as read unless you open them or click the mark forums read button.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-25-2012
Capriman86's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: SOLD
Posts: 96
Sometimes it's tough getting in my head, then you wish you never did

Thanks for the help!
Reply With Quote
  #10  
Old 10-04-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
This has been fixed.
Reply With Quote
  #11  
Old 10-05-2012
Capriman86's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: SOLD
Posts: 96
Thank you!
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i read through the posts, just one simple question. 98ranger25 8-Cylinder Tech 1 11-30-2013 10:45 AM
Marking its territory.... TheStig88 2.3L & 2.5L I4 Tech 0 01-20-2009 11:21 AM
~~~~~~~~READ!! Slow Down. READ!!~~~~~~~~ Austin1 General Ford Ranger Discussion 6 07-21-2007 02:10 AM
Format - View posts since last visit EtniesRIT Ranger-Forums Office 6 06-03-2004 01:07 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 05:00 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.