Site speed... - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-19-2007
jtslmn720's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kent State, Kent Ohio
Posts: 7,367
Site speed...

its going REALLY REALLY slow lately... like a good 30 seconds for a reply to get posted... its only this site for me also, every other site i go onto loads right away...


anyone else having trouble or just me?
  #2  
Old 02-19-2007
LoOnaTik's Avatar
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Morristown,Tn
Posts: 477
I'm having the exact same thing, started about 20 mins ago
  #3  
Old 02-19-2007
RangerEdgeO2's Avatar
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Florida
Posts: 247
I first noticed the slow down around 2pm EST. Still slow now that I am checking the new posts.
  #4  
Old 02-19-2007
telemaster1952's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dover, Deleware
Posts: 3,481
Quote:
Originally Posted by RangerEdgeO2
I first noticed the slow down around 2pm EST. Still slow now that I am checking the new posts.
wow, dude you have a 97 panther too!

my internet is slow anyway
  #5  
Old 02-19-2007
LILBLUE04FX4L2's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Exit 105 New Jersey
Posts: 2,409
site has been slow on and off for the past few days
  #6  
Old 02-19-2007
V8 Level II's Avatar
RF Veteran
iTrader: (4)
 
Join Date: Nov 2004
Location: Michigan
Posts: 7,833
Quote:
Originally Posted by LILBLUE04FX4L2
site has been slow on and off for the past few days
Definitely.
  #7  
Old 02-19-2007
Silver's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2006
Location: edenton,nc
Posts: 2,708
x2
  #8  
Old 02-19-2007
jtslmn720's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kent State, Kent Ohio
Posts: 7,367
just took me 20 mins of clicking the shortcut for it to finally open the site...
  #9  
Old 02-21-2007
RangerEdgeO2's Avatar
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Florida
Posts: 247
Quote:
Originally Posted by telemaster1952
wow, dude you have a 97 panther too!

my internet is slow anyway

Yeap, good car, only wish it had a s/c DOHC 4.6L in it...LOL...though the stock 4.6 is pretty good.

The site speed seems to have improved a little but it still isn't like it used to be.
  #10  
Old 02-21-2007
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Wesley Chapel, FL
Posts: 1,072
The page seems to stop and start, like the database is having issues. One minute it's fast has heck, then it comes to a grinding halt.
  #11  
Old 02-21-2007
Trigger01's Avatar
RF Veteran
iTrader: (2)
 
Join Date: Oct 2005
Location: Knoxville, TN
Posts: 18,788
Still slow for me. What's the poop?
  #12  
Old 02-21-2007
shadow905's Avatar
Member
iTrader: (10)
 
Join Date: May 2006
Location: Boerne, TX
Posts: 1,997
maybe the server is just being overloaded. depending on where it is hosted, some hosting companies only allow certain percentages of the server to be used. and although php is very fast, when too many queries are trying to be strung at one time, it can get quite bogged down.
  #13  
Old 02-22-2007
KARPE's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Valrico, Fl 33594
Posts: 4,748
I know me and Stone lost the site for an hour or two earlier, anyone else?
  #14  
Old 02-22-2007
jtslmn720's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Oct 2004
Location: Kent State, Kent Ohio
Posts: 7,367
yea, i only tried for about 10 mins then went out so when i came back it worked
  #15  
Old 02-22-2007
EdGe_wannabe's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Richmond Hill, Georgia
Posts: 4,306
I did, also!

Brenton
  #16  
Old 02-22-2007
buzzair's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: White Plains, NY
Posts: 2,341
I noticed it tonight a little. At first I thought it was my internet, but then other sites worked fine.
  #17  
Old 02-22-2007
mazda98's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: dalton,ga.
Posts: 550
brenton,pm sent
  #18  
Old 02-22-2007
mazda98's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: dalton,ga.
Posts: 550
Yeah,i had that same problem.
  #19  
Old 02-22-2007
Level III Supporter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: usa
Posts: 24,936
ya the sites been on and off on and off on and off for the past few days then it slows to a crawl oh well
  #20  
Old 02-22-2007
RockysFord's Avatar
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Columbus Ohio
Posts: 2,782
X 3432233
  #21  
Old 02-22-2007
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bay Area, CA
Posts: 730
Yup same here...
  #22  
Old 02-22-2007
coolpeoplswillis's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Toledo, OH
Posts: 350
i had problems logging on at work tonight. but home seems fine now.
  #23  
Old 02-22-2007
CadiLLacPimPin's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Charlottesville, VA
Posts: 239
Has anyone figured out why?
  #24  
Old 02-22-2007
got-dirty's Avatar
Member
 
Join Date: May 2005
Location: Sliding in the skreets
Posts: 3,829
Quote:
Originally Posted by CadiLLacPimPin
Has anyone figured out why?

the hampster gets tired once in awhile
  #25  
Old 02-22-2007
KARPE's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Valrico, Fl 33594
Posts: 4,748
Chrisitan got a girlfriend, the sites gonna go to hell, we're just a memory now
Closed Thread

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5 Speed Auto with Overdrive feels like a 6 speed? patkelly1336 Drivetrain Tech 7 10-06-2012 09:04 PM
1985 Antique web site update:. New paint job inside and out. Have a look on the site. TheRangerAntique General Ford Ranger Discussion 16 05-10-2011 09:12 AM
Speed sensor plug for a 5-speed manual BlackRanger04 Drivetrain Tech 4 01-04-2011 01:07 AM
Site Speed Issues mental ambiguity Ranger-Forums Office 34 03-01-2007 04:22 PM
Site costs DownSouthTAS Ranger-Forums Office 6 06-03-2004 12:57 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:54 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.