Is this website is running slow? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 06-20-2011
<TX>TORKiT's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
Is this website is running slow?

I am not trying to be mean or anything, but here lately why does this site take so long to load? I have a fresh gaming PC and Verizon FIOS internet, everything is running great. I tryed blocking all the ads and it still takes way to long to refresh. I was going to buy a membership to see if it helped anything? Does anyone else have any issues on here? Please help.

I give the speed of R~F a thumbs down.

Thank you,
TT
  #2  
Old 06-20-2011
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Works fine for me and I know of no known issues. Try clearing your browser cache and cookies.
  #3  
Old 06-20-2011
2006crfrider's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Spokane,WA
Posts: 424
The site is slow for me on certain days and others its fine.
  #4  
Old 06-20-2011
<TX>TORKiT's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
CRFrider how about now? It says waiting on forumedainc.us.intellitxt.com at the bottom left corner or something for about 5 seconds. Then the page will begin to load slowly. I am thinking it is server related.
  #5  
Old 06-20-2011
04RangerDave's Avatar
JDM> RANGER

iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2010
Location: RI
Posts: 5,030
Wirelessly posted

Not slow for me. Tried my MAC and dell and now droid. Guess what's faster



The droid. But its not slow for me
  #6  
Old 06-20-2011
Jaaia's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ames, Iowa
Posts: 408
Mine has been loading slowly lately as well. Here is what I see while it waits to load:

This is after I hit to reply to this thread.

Name:  slow.png
Views: 1
Size:  139.5 KB

The page partially loads, then it takes about 5 seconds before everything else loads.
  #7  
Old 06-20-2011
FULLSCALE's Avatar
Level III Supporter

iTrader: (12)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Clinton, Ontario
Posts: 8,181
I haven't noticed any problems!
  #8  
Old 06-20-2011
Jaaia's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ames, Iowa
Posts: 408
Quote:
Originally Posted by <TX>TORKiT View Post
It says waiting on forumedainc.us.intellitxt.com at the bottom left corner or something for about 5 seconds. Then the page will begin to load slowly.
I just noticed I am getting the same thing in the corner while loading.

It must be related to the ads, as the contributors are not having any problems.
  #9  
Old 06-20-2011
kiltro's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2010
Location: Atlanta
Posts: 376
skynet is becoming self aware

working fine for me, though.
  #10  
Old 06-20-2011
04blackedge's Avatar
RF Veteran
iTrader: (13)
 
Join Date: Jan 2007
Location: Durham, NC
Posts: 23,426
No issues here, I don't have ads though.
  #11  
Old 06-20-2011
hurley's Avatar
Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2010
Location: West Belmar NJ
Posts: 1,488
Mines working great as usual.
  #12  
Old 06-20-2011
04RangerDave's Avatar
JDM> RANGER

iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2010
Location: RI
Posts: 5,030
Wirelessly posted

Contribute and support the forum.
  #13  
Old 06-20-2011
<TX>TORKiT's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
I might have to if this keeps up, it just took 18 seconds to fully load this page. Not one contrubutor is having any issues. Where is my wallet at?
  #14  
Old 06-20-2011
Dirty Ranger's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Ontario, Canada
Posts: 456
Mines Not To Bad
  #15  
Old 06-20-2011
RazorsEDGE's Avatar
There's no lifeguard in the gene pool
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Mexico
Posts: 7,501
Yes, become a contributor and it will load much faster. Sometimes I'll browse the site from work without logging in and its a lot slower with the ads.
  #16  
Old 06-21-2011
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
I run full ads. At times I have noticed that the page pauses breifly, nothing like 14 seconds.

It certainly is due to ad calls. I have contacted the people handling the ads and I am sure they will give some feedback.

Becoming a site supporter certainly helps the site and should remedy the slow loads. Cheapest support option is $15 a year or 4 cents a day and that also gets you Ranger-Forums.com decals.
  #17  
Old 06-21-2011
01RangerEdge's Avatar
Scrambles the DeathDealer
iTrader: (11)
 
Join Date: Jul 2009
Location: Jackson, MO
Posts: 7,598
No problems here. If you have Firefox you can try running Ad-block Plus to get rid of ads
  #18  
Old 06-22-2011
<TX>TORKiT's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
Today the site is on the gas, much better. Thanks guys, I really love this place and everyone on here.
  #19  
Old 06-23-2011
DangerRanger91's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2010
Location: Kansas City, MO
Posts: 315
Yeah its running ridiculously slow for me too... most on the time it wont even load the side bar that says the recent threads and other time r-f just wont load at all for me. I guess its time to become a contributor.
  #20  
Old 06-23-2011
Scrambler82's Avatar
Old Guy User… ltr
iTrader: (12)
 
Join Date: Jul 2009
Location: SoCal
Posts: 6,773
Somedays faster than others, slow a little but never run into a sleep session.
I’m running an Apple without any major problems.
When you start the session log in, supporting the site doesn’t appear to change the speed BUT it is a good thing to do.

And as KLC stated, do you clean up your files, makes a difference on a PC.
  #21  
Old 06-23-2011
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
Quote:
Originally Posted by Scrambler82 View Post
Somedays faster than others, slow a little but never run into a sleep session.
I’m running an Apple without any major problems.
When you start the session log in, supporting the site doesn’t appear to change the speed BUT it is a good thing to do.

And as KLC stated, do you clean up your files, makes a difference on a PC.
I would have figured that by supporting the site and dropping the ads the site would be faster. I surf the site WITH ads and its ok. Not blazing by any means.

We currently score a 77 (out of 100) for speed
  #22  
Old 06-24-2011
DangerRanger91's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2010
Location: Kansas City, MO
Posts: 315
Ok I went to lunch for an hour, while staying on this thread and this page is still loading for me.... Its only partially loading pages.
  #23  
Old 07-20-2011
<TX>TORKiT's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
Quote:
Originally Posted by <TX>TORKiT View Post
It says waiting on forumedainc.us.intellitxt.com at the bottom left corner or something for about 5 seconds. Then the page will begin to load slowly. I am thinking it is server related.
^^^^ this as well as this >>> ad.doubleclick.net

right now just saying.
  #24  
Old 07-21-2011
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
Quote:
Originally Posted by kiltro View Post
skynet is becoming self aware
this
  #25  
Old 08-05-2011
k.blakeley's Avatar
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: East Texas
Posts: 2,823
The adds that come up in comments in green underlined words...I hate those. I cant read the word against the blue background so I try to highlight it. God forbid I run my mouse pointer across it and then I get this ad loading. Click off of it then this rick roll type ad runs across my screen and I try to exit that one off then get trapped in the ads website.
Closed Thread

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fourm running slow? Ford78 Ranger-Forums Office 4 09-30-2012 01:14 PM
95 running extra slow (could it be the battery connection?) 95Rangerjunkie SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines 3 09-08-2012 04:55 AM
RangerNDog's Slow Slow Build RangerNDog Project Logs 25 09-10-2009 04:18 AM
site running slow for anyone else? LILBLUE04FX4L2 Ranger-Forums Office 11 01-10-2006 02:23 PM
The 3.Slow? More like my 2.9 extreme slow phreaky728 2.9L & 3.0L V6 Tech 7 03-20-2005 05:09 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 04:36 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.