has this happened to you? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines Discussions and Topics specific to the Lima 4 cylinder engines

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-15-2005
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Location: ky
Posts: 7
has this happened to you?

its been a while but i was just curious to see if anyone else hase experianced this odd situation....while back me and some buddys where messin around line lockin our trucks and all of a sudden my gas pebal comes unbolted from the firewall......first time someothing like that had ever happened...freaked me out... couldnt give it gas cause every time id press the go fast pedal (semi slow pedal i should say)it fall to the side...... so has any one experianced this?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2005
3LiterBeater's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: OC, CA
Posts: 879
Uuuuh, no... Thats not good...
Reply With Quote
  #3  
Old 08-15-2005
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Danville, VA
Posts: 2,664
u now have u're truck parked...
Reply With Quote
  #4  
Old 08-15-2005
EdGe_wannabe's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Richmond Hill, Georgia
Posts: 4,306
lol, I've never heard such a thing...

Brenton
Reply With Quote
  #5  
Old 08-15-2005
Level III Supporter
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2004
Location: usa
Posts: 24,936
never happened...
Reply With Quote
  #6  
Old 08-15-2005
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
i broke my bolt that holds the pedal a while back, i then rigged it so i could go to work the next day but it sucked. atleast it wasnt the brake pedal.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-15-2005
graniteguy's Avatar
Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2005
Location: Texas
Posts: 3,221
The cable broke on my VW Thing. Same result- no go.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-15-2005
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Location: ky
Posts: 7
yeah sucked for sure couldnt give it enough gas tro get over 5 mph but got it back to my buddies garage and about an hours of head scratching we finally figured out how to fix it
Reply With Quote
  #9  
Old 08-15-2005
MrRngr94's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Tampa
Posts: 493
I also have a 94 xlt and I give it hell, but I've never had that happen.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Has this ever happened to you???!! paganwars General Ford Ranger Discussion 33 11-07-2011 09:52 AM
has this happened to anyone? MFOX 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 1 06-30-2009 11:27 AM
'96 2.3L Upper radiator hose issue - has this happened to you? UndrTheInfleunce SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines 4 08-06-2006 07:49 PM
What happened to Gen-EDGE? KnightRider General Ford Ranger Discussion 2 08-10-2005 10:21 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 08:40 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.