Problem With AALs - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource

Suspension Tech General discussion of suspension for the Ford Ranger.

Problem With AALs

Reply

 
 
 
  #26  
Old 11-01-2005
Member
iTrader: (1)
Join Date: Mar 2005
Location: Acworth, GA
Posts: 2,099
Sounds like a questionable mechanic...
 
Reply With Quote
  #27  
Old 11-02-2005
HighRollerII's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (4)
Join Date: Jun 2004
Location: Charleston, SC
Posts: 10,066
Originally Posted by 034x4
Sounds like a questionable mechanic...

lol he knows what he is doing he has never installed seen or used AALs before and he didnt want to jump into it not knowing the complete concept and not doing it correct...thats all

but i got it 100% straight and if i got time today at work im gunna install them...yesterday at 10 i got sent home cuz we didnt have any work to do..so hopefully that will happen again
 
Reply With Quote
  #28  
Old 11-02-2005
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045

 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ChargerOnDavins
General Technical & Electrical
4
10-03-2010 06:58 AM
ClemsonRanger03
Snapshots
11
04-15-2010 08:28 PM
Roddy
Suspension Tech
6
06-26-2008 01:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Problem With AALs


Contact Us Sitemap Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.