2.3L & 2.5L I4 Tech General discussion of 2.3L and 2.5L I4 Ford Ranger engines.

Weird problem

  #1  
Old 11-13-2018
Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2018
Location: Cape coral
Posts: 11
Weird problem

Okay I repaired rear main seal and I put a new clutch plate and a new slave cylinder in my truck it's a 1994 2.3 5 speed okay I rocked my shifter back in forth believe it's in neutral I started the truck my tire is rolling at idle speed and the trucks in neutral cant go into reverse
 

Last edited by Bdamian941; 11-13-2018 at 07:27 PM.
  #2  
Old 11-30-2018
Member
Join Date: Sep 2017
Location: Elizabethtown
Posts: 28
This one is strange....

this is a stupid question but is the trans evenly bolted to the block??

it sounds like you physically can't move the stick because it's contacting the frame.... how are your motor mounts? Is it possible the engine shifted when you pulled the trans?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Lugg
General Technical & Electrical
2
08-03-2007 11:02 PM
Jeremy102579
2.9L & 3.0L V6 Tech
13
03-25-2007 09:26 AM
Roach2004
General Ford Ranger Discussion
11
03-20-2007 09:55 PM
TippnOver
General Technical & Electrical
12
12-03-2005 03:44 PM
Zero
Drivetrain Tech
3
06-05-2005 01:00 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Weird problem


Contact Us - Sitemap - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.