pic request: 98-00 running no valence - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Exterior Semi-Tech General discussion of exterior for the Ford Ranger.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-23-2010
littlered's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lewistown, Mo
Posts: 1,542
pic request: 98-00 running no valence

Im looking for pictures of 1998-2000 rangers with out the valence on the bottem of the bumper. I took my bumper and valence off mine today just to fine all of the bolts were rusted so bad i had to cut them to get them off and most of the pieces that go into the slots were broke off. So im thinking of putting the bumper back on without the valence on it.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2010
btm757's Avatar
Member
iTrader: (5)
 
Join Date: Jun 2009
Location: Norfolk / Chesapeake, VA
Posts: 3,980
my personal opinion is they dont look good without a valiance unless its not the stock chrome bumper.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2010
99offroadrngr's Avatar
TOYOTA
iTrader: (37)
 
Join Date: Jul 2007
Location: Massachusetts
Posts: 11,728
damn ishould of taken a pic earlier lol i had mine off. it looks really really bad though haha
Reply With Quote
  #4  
Old 05-23-2010
littlered's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lewistown, Mo
Posts: 1,542
Im thinking of just getting on with fog lights to replace it because mine will not mount back up. but i might have to run with it off for a while.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-23-2010
EricRanger's Avatar
Member
iTrader: (2)
 
Join Date: Jan 2008
Location: Cary, IL
Posts: 801
Name:  d8bd770a.jpg
Views: 37
Size:  134.2 KB

no valence, was chrome now black
Reply With Quote
  #6  
Old 05-23-2010
StrangerRanger's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: The 253
Posts: 756
I took off my lower lower valance and I like it alot that way.

Name:  102_6155.jpg
Views: 13
Size:  105.4 KB
Reply With Quote
  #7  
Old 05-23-2010
littlered's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lewistown, Mo
Posts: 1,542
ummm isnt the valence still on there?
Reply With Quote
  #8  
Old 05-24-2010
t5cents's Avatar
Member
iTrader: (6)
 
Join Date: Nov 2008
Location: Eureka, CA
Posts: 1,521
Name:  PICT5004.jpg
Views: 46
Size:  172.4 KB

i hate the way it looks but i tore mine off and broke all the clips so i cant put it back on...
Reply With Quote
  #9  
Old 05-24-2010
StrangerRanger's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: The 253
Posts: 756
Quote:
Originally Posted by littlered View Post
ummm isnt the valence still on there?
They have TWO valances. The upper, which is on there in that pic. And ANOTHER lower one.

Hence using the words "lower lower valance"
Reply With Quote
  #10  
Old 05-24-2010
evilclown312's Avatar
Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2008
Location: Logan ohio
Posts: 2,772
The chrome looks worse with out than the ones above i think im not sure why but it does, Mine needs come off anyhow ill take it off tomorrow and snap some pics for you.
Reply With Quote
  #11  
Old 05-24-2010
JRacer's Avatar
Member
iTrader: (2)
 
Join Date: May 2008
Location: Watson, Louisiana
Posts: 1,085
Lower Lower valence? I've never seen/heard of that. But anyways, im not running a valence because it's in the woods somewhere. lol
Reply With Quote
  #12  
Old 05-24-2010
littlered's Avatar
Member
Thread Starter
iTrader: (2)
 
Join Date: Sep 2008
Location: Lewistown, Mo
Posts: 1,542
Yea i havnt either. Mine was all one piece. The black and gray ones dont look to bad but i think my chrome one wont look to good and it had the other plastic trim pieces on it. But it would look really wierd if i didnt run a valence and i put my brush guard back on. there would be a big gap betweent the bumper and brush guard.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who's running Nitto tires? Pic Request! Romaswake Wheels & Tires Semi-Tech 6 03-01-2012 07:47 PM
Testing my Powertrax No-Slip. PIC'S PIC'S PIC'S whitedge Snapshots 71 01-25-2010 07:29 PM
Pic Request/ photo shop request Downey Snapshots 13 03-03-2009 10:36 PM
Pic Request - 98-00 Bumpers not running valence PlasticHero Snapshots 13 02-07-2009 01:51 PM
iPod mounting location....what are ya'll running?? Pic Request Fx4wannabe01 Audio & Video Tech 22 03-03-2008 03:23 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:03 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.