Abs/speed sensor on a 1999 4 cylinder Ranger - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Ford Ranger Discussion General discussion of the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-15-2014
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2014
Location: Taylor, MI
Posts: 3
Abs/speed sensor on a 1999 4 cylinder Ranger

I just recently replaced the ABS speed sensor because the ABS light was on and the O/D light was flashing. Also the speedo would cut in and out. It has slightly fixed the problem. Now it only happens when I hit about 60MPH and I cant find any info on why it would continue to do this or what's next to check. I have cleaned the connections to the sensor and ran the electrical lines back as far as I can and there is breaks or corrosion. Any help given would be greatly appreciated. Thank you in advance.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ABS and speed sensor 98 Ranger Shane-DK General Technical & Electrical 5 06-11-2015 12:22 AM
Replaced ABS speed sensor in a 99 ranger still having problems. Please help Elberto1999 Drivetrain Tech 2 10-17-2014 10:32 AM
Twist on the ABS Disconnect for Front Wheel Speed Sensor Goodysgotacuda New Ideas 11 04-04-2009 09:55 PM
Bad ABS/Speed sensor on Axle? INT3RC3PTOR Drivetrain Tech 10 02-07-2008 08:37 PM
New ABS sensor, now ABS light. 01xltranger4x4 Drivetrain Tech 32 06-26-2007 06:24 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 05:53 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.