Temp gauge problem - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Ford Ranger Discussion General discussion of the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-15-2011
98rangerxlt's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bakersfield, CA
Posts: 725
Temp gauge problem

I am having a little problem with my truck, about a week ago i put a new thermostat in it, now after the truck comes up to operating temp, when i accelerate the temp gauge drops a little, then comes back up and settles. I've got the cooling system bled and it only does it a couple times then quits. So if anybody knows or has suggestions, let me know. P.S. This is on a 4.0
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gas Gauge and temp gauge help!! T12icky0 General Technical & Electrical 1 02-14-2013 03:41 PM
Temp gauge problem for 4.0 98rangerxlt 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 10 06-29-2011 01:19 PM
problem with temp gauge ROWDYREDRANGER General Technical & Electrical 1 12-05-2009 10:24 AM
temp gauge problem Sixt9coug 2.3L & 2.5L I4 Tech 2 12-03-2006 04:40 PM
Temp gauge problem JohnNetzlof 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 2 06-18-2006 07:39 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 12:07 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.