4x4 dont work - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Drivetrain Tech General discussion of drivetrain for the Ford Ranger.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-27-2011
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Sterling, Oh
Posts: 117
4x4 dont work

Ok... i got my 94 xlt 4x4 4.0 5 speed and the front u joints were bad so i replaced them and now the 4x4 dont work...

I dont know if it worked before i changed them though so and opinions...

Also when i got it the 4x4 light was on for a week or so and never came back on...

The buttons dont do anything and theres a red light behind the back seat on the module...
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2011
zak873's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jul 2010
Location: southcarolina
Posts: 1,108
bad shift motor?

did it work before you changed the joints?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2011
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Sterling, Oh
Posts: 117
no the guy i got it from said it quit about 2 months ago.

The 4x4 light was on but now its off and nothing that has anything to do with 4x4 dont work
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2011
zak873's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jul 2010
Location: southcarolina
Posts: 1,108
well my thoughts are maybe the shift motor went out, and maybe the 4x4 light was an indicator? I'm not sure. thats my .02 since I don't have a 4wd lol.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-27-2011
Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2010
Location: Sterling, Oh
Posts: 117
thats what i was thinking i need a test light to see if im getting power there
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
low beams dont work, but hi's do shuckyd General Technical & Electrical 14 08-04-2014 06:17 AM
dont like jap / korean cars, dont open this thread. Melt Snapshots 26 01-23-2009 09:06 AM
side mirrors dont work lifted_Mazda01 Exterior Semi-Tech 6 01-11-2009 02:31 PM
l/s dont work john93rangerstx Drivetrain Tech 15 08-31-2008 04:30 PM
help fast lights dont work 01BlkEdge General Technical & Electrical 11 03-23-2005 08:55 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 03:52 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.