What am I doing wrong? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Drivetrain Tech General discussion of drivetrain for the Ford Ranger.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-05-2015
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Location: Cabanga
Posts: 18
What am I doing wrong?

I have been trying to search the forum for hours to avoid asking questions that have been asked 100 times before. I go to search this forum and type in 4X4 and select go and I get no results found. How is that when there are threads on the first page with 4X4 in the title.
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-05-2015
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
For starters this should have been in general chit chat or site questions at the top.

What is you question about 4x4?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2015
RF Veteran
iTrader: (1)
 
Join Date: Jan 2014
Location: Vancouver, BC
Posts: 7,577
I tried 4x4 and 4X4 and got 0 results as well

I guess it doesn't like the numbers

Try this search: *4x4*

The * is a wild card and search engines do like that
Reply With Quote
  #4  
Old 01-06-2015
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
We can't help you if you don't post the question.....
Reply With Quote
  #5  
Old 01-06-2015
RF Veteran
iTrader: (1)
 
Join Date: Jan 2014
Location: Vancouver, BC
Posts: 7,577
Quote:
Originally Posted by morris View Post
We can't help you if you don't post the question.....
He did here: https://www.ranger-forums.com/member...a-rica-144597/
Trying to disable/remove 3rd party alarm has caused 4WD electrics to quit.

In this thread he just wanted to know why "4x4" didn't get in hits in a search.
It didn't I tried too.

Have to add the * wildcard to get the search working
Reply With Quote
  #6  
Old 01-06-2015
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Location: Cabanga
Posts: 18
I posted here because this forum was the place I was searching. Sorry I better read the rules closer. Thanks Ron I will give that a shot.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-06-2015
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
Sorry, I didn't read that thread. Good luck in your search. It sounds like whoever installed the alarm hacked into the 4wd electronics.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Torsion bar crank - What am I doing wrong? Ceezer Suspension Tech 4 09-03-2011 12:00 PM
Headlight Mod-doing something wrong mbrian31 General Technical & Electrical 5 07-24-2011 10:36 PM
I think I'm doing it wrong 99ranger4x4 Snapshots 31 07-22-2009 02:22 PM
edit//// what could be wrong with my truck? (help plz) benny General Technical & Electrical 19 08-31-2004 11:54 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:16 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.