coolant temp sensor issues - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-03-2013
Member
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2013
Location: columbus,nc
Posts: 1
coolant temp sensor issues

Hey guys I have a lil bit of an issue I need help with. I recently replaced my heater core in my 2000 ranger and shortly there after (two weeks or so) the coolant temperature sensor housing had a malfunction. I replaced it but I couldn't get the original sensor out of the old housing, so I replaced it as well. since replacing the coolant temperature sensor housing and sensor, I have had no tep. gage. ugghhh. please advise. I have even changed the sensor thinking that I got a bad one from Advanced Auto Parts, but two in a row?
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coolant Temp Sensor Issues rquacksr General Technical & Electrical 10 11-28-2016 02:34 AM
coolant temp sensor problem JRacer 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 29 06-21-2009 04:37 PM
coolant temp. sensor Redbeard90 2.3L & 2.5L I4 Tech 3 11-13-2008 06:11 AM
Coolant Temp. Sensor NEED HELP ASAP!!! SkiLLzWheeLz 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 3 03-21-2008 08:53 AM
Coolant temp sensor leak? PW01 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 8 12-30-2007 11:06 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 05:47 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.