Speedo not working? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-24-2010
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2010
Location: seneca
Posts: 2
Speedo not working?

Hey R F ers,
I NEED SOME HELP WITH MY SPEEDOMETER THAT DOESN'T WORK ON A 96 RANGER 2WD V6 W/O TACH. tHE PERSON I BOUGHT IT FROM HAS REPLACED THE SPEED SENSOR AND SPEEDO AND ODMETER DOESN,T WORK AND HAS ENGINE LIGHT ON THAT SAYS BAD SPEED SENSOR. PLEASE HELP IF YOU CAN WITH THIS PROBLEM. IS IT THE SPEEDOMETER THAT IS BAD AND IF SO CAN I REPLACE IT WITH A TACH MODEL AND WILL THE TACH WORK.

THANKS
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speedo not working 2V General Technical & Electrical 34 04-28-2017 07:35 AM
Speedo not working goodxx General Technical & Electrical 13 10-18-2015 01:44 AM
91 speedo not working. Trans won't shift into overdrive. Sinistersmileyface Drivetrain Tech 0 05-21-2013 03:05 PM
4r55e to M5R1 Swap = Speedo & Tach not working Vexy General Technical & Electrical 0 03-15-2013 03:39 PM
Problem with Ranger Speedo not working armin922 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 12 02-12-2007 10:38 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 10:08 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.