NOOOOOO!!! - all my posts are gone!!! - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #26  
Old 01-04-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
Also, [email protected] all those old threads coming back to life.
At this point any new activity is welcome.
Reply With Quote
  #27  
Old 01-04-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
Is the server still having hickups? I'm getting an intermittent "Server not available" message when I try to click on a post/post reply.
Reply With Quote
  #28  
Old 01-04-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
Is the server still having hickups? I'm getting an intermittent "Server not available" message when I try to click on a post/post reply.
The issues that are still encountered at this point are related to the missing data.
Reply With Quote
  #29  
Old 01-04-2012
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
Quote:
Originally Posted by Timberwolf View Post
Great Jorb
Jorb?

Quote:
Originally Posted by 99offroadrngr View Post
I see what you did there....
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
Also, [email protected] all those old threads coming back to life.
It's like a whole bunch of newbs attacking the site. Dave make a new thread about the BL. I wanna "help" again....
Reply With Quote
  #30  
Old 01-04-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by morris View Post
Jorb?
Maybe it was supposed to be an accent?
Reply With Quote
  #31  
Old 01-04-2012
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
Is the server still having hickups? I'm getting an intermittent "Server not available" message when I try to click on a post/post reply.
see now that shouldn't be happening. not even sure what would cause that.

is it the vbulletin software itself telling you the server is not available or your browser?
when is it happening most?
certain thread?
what browser are you using?


* as for the hd. we didn't see it going south otherwise we would have went for a quick fix right away instead of waiting till 2am to play system administrator :)
Reply With Quote
  #32  
Old 01-04-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by rick View Post
see now that shouldn't be happening. not even sure what would cause that.

is it the vbulletin software itself telling you the server is not available or your browser?
when is it happening most?
certain thread?
what browser are you using?


* as for the hd. we didn't see it going south otherwise we would have went for a quick fix right away instead of waiting till 2am to play system administrator :)
Figured his computer may have cache from threads that were lost. When I first got on this morning after the restore I still had old pages showing up. When I clicked on the threads I received the same message.

Site skin images weren't loading as well.

Everything seems to be running fine now.
Reply With Quote
  #33  
Old 01-04-2012
<TX>TORKiT's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, TX
Posts: 1,551
Wierd timing, my other message board txmotocross went down too. Dumb servers.
Reply With Quote
  #34  
Old 01-04-2012
PSIJOE's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Sacramento, CA
Posts: 1,311
Props all around who helped fix it last night and working on it today. Even who encouraged and gave support. hahaha yea I'm doing it. ;-)

Not abusing it...Just doing what needs to be done.
Reply With Quote
  #35  
Old 01-04-2012
Bumpncarstereo's Avatar
Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Aug 2006
Location: btwn the Buff and the Roc
Posts: 1,302
good job on getting the site back up quickly.

do you (us) have a private server, or just are you (we) part of a big farm?
Reply With Quote
  #36  
Old 01-04-2012
Beerkeg666's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Waterloo, Ontario
Posts: 119
You guys can't fool us, it was those CANADIANS. Watch those bastards.
Reply With Quote
  #37  
Old 01-04-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by rick View Post
see now that shouldn't be happening. not even sure what would cause that.

is it the vbulletin software itself telling you the server is not available or your browser?
when is it happening most?
certain thread?
what browser are you using?


* as for the hd. we didn't see it going south otherwise we would have went for a quick fix right away instead of waiting till 2am to play system administrator :)
I was on my iphone when it was doing it.
1) Same message as if the site is offline. Has happened before on other sites when the site is down.
2)It was doing it this morning on random links. Even in this thread. It has since stopped now though.
3)Its safari for iPhone.

It hasn't done it since this morning so I don't think it anything to worry about.
Reply With Quote
  #38  
Old 01-04-2012
98liftedranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Aug 2008
Location: California
Posts: 12,538
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
I was on my iphone when it was doing it.
1) Same message as if the site is offline. Has happened before on other sites when the site is down.
2)It was doing it this morning on random links. Even in this thread. It has since stopped now though.
3)Its safari for iPhone.

It hasn't done it since this morning so I don't think it anything to worry about.
Weird. I have been on my iPhone on safari since 5:15AM and never got this message. Glad its fixed though!
Reply With Quote
  #39  
Old 01-04-2012
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
perhaps a cache issue.
Reply With Quote
  #40  
Old 01-04-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
I'm assuming so since there are no problems now :)
Reply With Quote
  #41  
Old 01-05-2012
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
I am finding that any pics in the last month have some issues. Rangerboy's stang thread is a month old and the pics are not there but it says attachment. Unless he took them down but I am sure other threads have had this issue as well.
Reply With Quote
  #42  
Old 01-05-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by morris View Post
I am finding that any pics in the last month have some issues. Rangerboy's stang thread is a month old and the pics are not there but it says attachment. Unless he took them down but I am sure other threads have had this issue as well.
About a years worth of attachments were lost.
Reply With Quote
  #43  
Old 01-05-2012
morris's Avatar
RF Veteran
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
Ahh. Even Pedro's avatar is gone. The only way to get those back would be the poster has to repost pics?
Reply With Quote
  #44  
Old 01-05-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by morris View Post
Ahh. Even Pedro's avatar is gone. The only way to get those back would be the poster has to repost pics?
You are correct.
Reply With Quote
  #45  
Old 01-05-2012
99offroadrngr's Avatar
TOYOTA
iTrader: (37)
 
Join Date: Jul 2007
Location: Massachusetts
Posts: 11,728
Quote:
Originally Posted by morris View Post
Ahh. Even Pedro's avatar is gone. The only way to get those back would be the poster has to repost pics?
my avatar got deleted by a mod anyway haha
Reply With Quote
  #46  
Old 01-05-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by KLC View Post
About a years worth of attachments were lost.
A years worth?! HOLY ****!
Quote:
Originally Posted by 99offroadrngr View Post
my avatar got deleted by a mod anyway haha
What was your pic? Lol
Reply With Quote
  #47  
Old 01-05-2012
RangOH's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Madison, Ohio
Posts: 854
How ironic is it that a backup caused the data loss. Is the data not mirrored? What type/brand of drive was it that failed? Tough times to be replacing a harddrive in, with the prices the way they are. That should be costly. Anyone wanna start a donation thread? I won't be in, I need a bigger drive my self, sorry.
Reply With Quote
  #48  
Old 01-05-2012
Mcleary316's Avatar
Member

Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: Lawrence, Kansas
Posts: 2,322
Quote:
Originally Posted by RangOH View Post
How ironic is it that a backup caused the data loss. Is the data not mirrored? What type/brand of drive was it that failed? Tough times to be replacing a harddrive in, with the prices the way they are. That should be costly. Anyone wanna start a donation thread? I won't be in, I need a bigger drive my self, sorry.
You can donate by becoming a supporter!!
https://www.ranger-forums.com/payments.php
Reply With Quote
  #49  
Old 01-05-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by RangOH View Post
How ironic is it that a backup caused the data loss. Is the data not mirrored? What type/brand of drive was it that failed? Tough times to be replacing a harddrive in, with the prices the way they are. That should be costly. Anyone wanna start a donation thread? I won't be in, I need a bigger drive my self, sorry.
The issue occurred due to a very unique set of circumstances. Without getting technical, measures have been put in place to help eliminate the possibility of a reoccurrence. However, as with all things computerized, nothing is guaranteed.

Last edited by KLC; 01-05-2012 at 06:20 PM.
Reply With Quote
  #50  
Old 01-05-2012
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Quote:
Originally Posted by Mcleary316 View Post
You can donate by becoming a supporter!!
https://www.ranger-forums.com/payments.php
Yes, we appreciate all the support we can get. Forums are not cheap to maintain, especially when an issue arises.

Quote:
The smallest act of kindness is worth more than the grandest intention.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LOOK ITS A BIRD, ITS A PLANE NOOOOOO Figs General Ford Ranger Discussion 6 08-08-2010 10:58 PM
Want to Buy: Slipknot All Hope Is Gone CD Case-CA edgerider2002 Interior, Exterior, Electrical, & Misc. 6 12-05-2009 12:12 PM
All the stick on Chrome off of the F150 is gone!!!! bucky919 Snapshots 18 04-07-2009 08:12 AM
Where have all the hubcaps gone? fabman_52 General Ford Ranger Discussion 5 10-28-2007 07:12 PM
Format - View posts since last visit EtniesRIT Ranger-Forums Office 6 06-03-2004 01:07 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 06:23 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.