96 Ranger Problem - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines Discussions and Topics specific to the Lima 4 cylinder engines

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-27-2007
ktk ktk is offline
Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2007
Location: MA
Posts: 1
96 Ranger Problem

96 2.3l Ranger, started missing and pinging on the highway, running real rough and I had to keep it revved up to get it home. Then it quit and wouldn't start. Code reader said crank sensor. Replaced crank sensor, ran rough idling in the garage. Too rough to drive....
Any ideas what to try next???

Thanks for any help....
Reply With Quote
  #2  
Old 03-24-2008
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Mooresville, NC
Posts: 16
what kind of tools scanner and computer wise do you have?
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What part is this? (pic) Blower problem, this the problem? stuck on vent! ChargerOnDavins General Technical & Electrical 4 10-03-2010 06:58 AM
2001 ford ranger exhaust problem paw General Technical & Electrical 12 05-30-2007 06:23 AM
Problem with Ranger Speedo not working armin922 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 12 02-12-2007 10:38 PM
4x4 Problem 01 ranger 4.0L chuck0505 Drivetrain Tech 6 11-15-2006 11:43 PM
Got my Ranger....but has problem. PLease read. jdpartsman99 General Ford Ranger Discussion 18 01-01-2006 03:16 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 07:22 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.