Dies when first started - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines Discussions and Topics specific to the Lima 4 cylinder engines

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-19-2010
Black1987's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Location: clinton twp, michigan
Posts: 352
Dies when first started

Ok so I recently replaced my rotor cuz of a missfire and now I'm starting to missfire again after 20 miles on that new rotor. And the cap rotor wires and plugs were replaced less then 4k ago. So I don't kno wat is causing this now. And incase u don't kno it's a 2.3L early production year 87 ranger with 124,000 miles
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2010
Black1987's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2010
Location: clinton twp, michigan
Posts: 352
Never mind I figured out the problem
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First Ranger, First Post widriga Member Introductions 5 05-13-2015 01:27 PM
First Post, First Day, First Car. Sierra Invenio Member Introductions 8 05-12-2015 12:34 PM
no system check lights when first started nyranger95 General Technical & Electrical 6 12-23-2010 03:01 PM
So I have this thump when i first turn the key on and dies before start btm757 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 6 12-27-2009 10:07 AM
Exterior/Interior---first mod POLL STARTED Mudhippy Exterior Semi-Tech 36 11-13-2004 04:03 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 09:13 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.