Vacuum leak? Vents no longer work - Page 2 - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource
Ford Ranger Forum - Forums for Ford Ranger enthusiast!

Go Back   Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource Arrow Ranger-Forums Technical Engine Forum Arrow 2.9L & 3.0L V6 Tech

2.9L & 3.0L V6 Tech General discussion of 2.9L and 3.0L V6 Ford Ranger engines.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 03-21-2011
I am: David Rodriguez
Join Date: Mar 2011
Location: Weslaco, Texas
Vehicle: 1998 Ford Ranger
Posts: 17
Total Props: 0
Can anybody answer this question?? My a/c works but the air comes in and out of the vents and through the defrost. I put a vacuum reservoir in since it wasn't there. I guess they forgot to put it in when they switched engines in it. However it still doesn't seem to fix the problem. A/C runs cold but I have to mess with the power settings to get it to run through the vents when it goes through defrost. I'll put it on the lowest setting then switch to the highest and it seems to switch back to coming out of the vents. Any ideas?
Reply With Quote
+ 0 -

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hazard lights no longer work - '97 Ranger noraincoat General Technical & Electrical 9 09-23-2011 10:55 AM
vacuum leak? ranger_1999 General Ford Ranger Discussion 4 09-06-2008 10:10 AM
Vacuum Leak neb32 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 3 08-28-2008 01:53 PM
Vacuum Leak Help! Mr. Special General Technical & Electrical 4 08-27-2008 12:12 PM
vacuum leak? Booncha57 2.3L & 2.5L I4 Tech 3 06-19-2007 11:09 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -6. The time now is 06:32 AM.