missing - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


2.9L & 3.0L V6 Tech General discussion of 2.9L and 3.0L V6 Ford Ranger engines.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-24-2010
Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2010
Location: hermitage tn
Posts: 2
missing

installed a engine from salvage yard in my 2004 ranger 3.0 it misses , if I move spark plug wires to different place it runs better , I have double checked most everything ., please help is it the camshaft position sensor
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OHC wires... Missing one? Gearhead61 General Technical & Electrical 6 02-19-2006 05:34 PM
missing that honk KARPE General Technical & Electrical 9 01-11-2006 07:35 PM
Am I missing something on my intake??? W/ pic Fx4wannabe01 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 24 12-19-2005 08:51 PM
Rear Brake Parts missing Morph Drivetrain Tech 10 10-30-2005 05:58 PM
Lets play a game.. "Missing Coolant" rngprerunner General Technical & Electrical 10 06-30-2005 08:16 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 03:39 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.