Factory CD player stopped working. - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Audio & Video Tech General discussion of audio and video for the Ford Ranger.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-28-2008
Member
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: May 2006
Location: Albany, NY
Posts: 29
Factory CD player stopped working.

1999 XLT. A while back, out of no where, my factory stereo just stopped playing CDs. It''s like it doesn't reconize the disk. Is this a failure common to the factory CD players? I tried a cleaning kit to no avail. Any opition other than putting a new one in?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2008
Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: LANSING, MI
Posts: 339
buy a different stock one but that is still junk, so buy a aftermarket one.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2008
evnmn3's Avatar
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Buffalo, NY
Posts: 871
my just broke as well

same problem
Reply With Quote
  #4  
Old 04-28-2008
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Quincy. IL
Posts: 36
same happened with my stock 6-dics changer
i talked to some ppl and they said it was junk and happens a lot
i just bought an after market head unit
Reply With Quote
  #5  
Old 04-28-2008
leadfoot's Avatar
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: MA
Posts: 894
I immediatly noticed a sound quality jump when I got an after market head unit and using the stock speakers. Pioneer 3 way speakers are also good quality for the money.
You should rid yourself of the cd's and integrate to a mp3 player setup.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Heat blower stopped, then started, now stopped heat works nanookc General Technical & Electrical 4 02-17-2015 02:18 PM
cruise control stopped working after tranny fluid change. mps01r6 2.9L & 3.0L V6 Tech 11 03-18-2009 06:37 PM
my hella's stopped working Tys 4x4 FTW General Technical & Electrical 31 01-06-2009 11:19 PM
Odometer stopped working robert99ranger Interior Semi-Tech 4 09-15-2008 05:12 PM
Temperature Gauge stopped working Roger SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines 1 06-02-2008 12:59 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:29 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.