site taking forever to load/partial load - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


Ranger-Forums Office Post all comments, questions, and suggestions about the site in this sub-forum. Announcements will be posted here as well.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-23-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
site taking forever to load/partial load

ive noticed in the last couple days that the site doesn't load all the icons for threads or for posts. the icon for loading also takes forever. right now in the message box, the two tool bars where font/boldness/colour/pictures and smileys have text, not icons.

is anyone else experiencing this?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-23-2011
KLC's Avatar
KLC KLC is offline
RF Veteran
iTrader: (29)
 
Join Date: Nov 2007
Location: New Mexico
Posts: 13,115
Really? I haven't seen any issues myself.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-23-2011
01RangerEdge's Avatar
Scrambles the DeathDealer
iTrader: (11)
 
Join Date: Jul 2009
Location: Jackson, MO
Posts: 7,598
I haven't noticed anything
Reply With Quote
  #4  
Old 04-23-2011
RazorsEDGE's Avatar
There's no lifeguard in the gene pool
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Mexico
Posts: 7,501
I haven't noticed this either.

Have you tried the basic stuff like restarting, and clearing the cache and cookies?
Reply With Quote
  #5  
Old 04-23-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
i just cleared my cookies and it's still doing it. does anyone know if there is an update for firefox?
Reply With Quote
  #6  
Old 04-23-2011
Masteratarms93's Avatar
Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Mar 2010
Location: Goose Creek SC
Posts: 4,685
Reply With Quote
  #7  
Old 04-23-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
no. different then your problem. i will use the advice given to you though
Reply With Quote
  #8  
Old 04-23-2011
RazorsEDGE's Avatar
There's no lifeguard in the gene pool
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Mexico
Posts: 7,501
Quote:
Originally Posted by morris View Post
i just cleared my cookies and it's still doing it. does anyone know if there is an update for firefox?
Which version of Firefox are you running? Firefox is pretty good about automatically updating, but Firefox 4 beta is available if you want to try it out.

Quote:
Originally Posted by morris View Post
no. different then your problem. i will use the advice given to you though
Do you have any mods or themes installed? In my experience modding Firefox is kind of like modding your Ranger.....after you do it it never works like it used to lol.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-23-2011
Masteratarms93's Avatar
Member
iTrader: (8)
 
Join Date: Mar 2010
Location: Goose Creek SC
Posts: 4,685
Alrighty then..............................damn abrupt Canadians
Reply With Quote
  #10  
Old 04-23-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
nope. no mods just the basic package.
Reply With Quote
  #11  
Old 04-23-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
i updated to 4 and it's still doing it and now i can't find my refresh button.

edit: i found the update button.

Last edited by morris; 04-23-2011 at 02:00 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-23-2011
RazorsEDGE's Avatar
There's no lifeguard in the gene pool
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Mexico
Posts: 7,501
Quote:
Originally Posted by morris View Post
i updated to 4 and it's still doing it and now i can't find my refresh button.

edit: i found the update button.
You can move all the firefox buttons wherever you want by right clicking the toolbar area and going to customize. While the customize box is open drag it out of the way and drag the refresh/stop/home buttons wherever you want them.


As for the original issue, I know of one other thing you can check before I'm out of ideas. Right click a blank area of the page go to View page info>media and make sure the 'block images from' box is not checked for some reason.
Reply With Quote
  #13  
Old 04-23-2011
drppdyllwrngr's Avatar
Member
iTrader: (4)
 
Join Date: Sep 2007
Location: wilmington, nc
Posts: 2,096
there were a couple days where they icons didn't load all the way, but everything else worked fine. wasn't really slow either.
Reply With Quote
  #14  
Old 04-23-2011
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
Guess the emails to the admins haven't been posted. But essentially we have been working on some issues since the amazon outage. its been causing havoc. as it stands right now, we are waiting it out.
Reply With Quote
  #15  
Old 04-23-2011
Taylor's Avatar
Ive been dubbed....an old volk
iTrader: (18)
 
Join Date: Mar 2010
Location: Nashville, NC
Posts: 7,110
I read about the amazon technical problems.

I didn't think that it would affect RF.

I havnt noticed any problems, except once in a while, but no biggy.
Reply With Quote
  #16  
Old 04-24-2011
morris's Avatar
RF Veteran
Thread Starter
iTrader: (5)
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Detroit.
Posts: 7,833
Quote:
Originally Posted by rick View Post
Guess the emails to the admins haven't been posted. But essentially we have been working on some issues since the amazon outage. its been causing havoc. as it stands right now, we are waiting it out.
ok, so give it a few days? mr. EDGE, i did what you said and the box wasn't checked.
Reply With Quote
  #17  
Old 04-24-2011
04RangerDave's Avatar
JDM> RANGER

iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2010
Location: RI
Posts: 5,030
its gotta be on the OP side.
Reply With Quote
  #18  
Old 04-24-2011
zabeard's Avatar
who?
iTrader: (8)
 
Join Date: Nov 2004
Location: IN
Posts: 26,045
Yeah as Rick said several servers are having issues. Just hang in there it will get fixed. I was unable to post since I was out of town.
Reply With Quote
  #19  
Old 04-24-2011
StxDangerRanger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (2)
 
Join Date: Dec 2010
Location: Flat Rock, Mi
Posts: 6,313
Haven't noticed anything, I read about the amazon thing also. interesting stuff.
Reply With Quote
  #20  
Old 04-24-2011
hurley's Avatar
Member
iTrader: (3)
 
Join Date: Dec 2010
Location: West Belmar NJ
Posts: 1,488
All my icons are showing up as "?"s anyone else have this problem. It just started today.
Reply With Quote
  #21  
Old 04-24-2011
04RangerDave's Avatar
JDM> RANGER

iTrader: (3)
 
Join Date: Jul 2010
Location: RI
Posts: 5,030
mines freaking out now
Reply With Quote
  #22  
Old 04-24-2011
01RangerEdge's Avatar
Scrambles the DeathDealer
iTrader: (11)
 
Join Date: Jul 2009
Location: Jackson, MO
Posts: 7,598
Mine's not loading completely either

Just started this morning

Last edited by 01RangerEdge; 04-24-2011 at 09:15 AM.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-24-2011
VH5150's Avatar
Level III Supporter
iTrader: (9)
 
Join Date: Dec 2009
Location: Rutland VT
Posts: 834
Lots of red Xs this morning for me
MikeR
Reply With Quote
  #24  
Old 04-24-2011
robert99ranger's Avatar
RF Veteran
iTrader: (4)
 
Join Date: Aug 2007
Location: Indiana/Mississippi
Posts: 5,807
Yep, seeing the same thing
Reply With Quote
  #25  
Old 04-24-2011
Rick-RF's Avatar
OG
iTrader: (1)
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canada
Posts: 1,534
Should start clearing up as we have pulled our services from them for this site
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my air conditioning takes forever to get cold morris General Technical & Electrical 21 06-26-2009 04:00 PM
partial dash lights fading? Jeremy102579 General Technical & Electrical 4 02-19-2008 01:44 AM
USer CP - is it just down or is it gone forever? JoshK Ranger-Forums Office 7 02-18-2008 08:27 PM
3.0's take forever to warm up? Jeremy102579 2.9L & 3.0L V6 Tech 30 01-25-2007 09:37 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:57 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.