Ignition issues - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines Discussions and Topics specific to the Lima 4 cylinder engines

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-14-2010
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2010
Location: Chesapeake, VA
Posts: 1
Ignition issues

I have a 94 2.3L Ranger with 395,000 miles. Leaving the airport on 07/06 I lost power and it sounded real funny. Beyond my knowledge so off to Merchants who said it was bad ignition leads. I replaced all 8 leads and regapped the spark plugs to .040-.044. Still running on 2 cylinders. Took it back and they replace one coil on it. Called back again telling me that BOTH number one and BOTH number 4 spark plugs are not firing. I figure this eliminates a bad loil, so what do I look for next.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gauge issues/heating issues/high oil pressure Fw87 General Ford Ranger Discussion 2 04-26-2015 12:08 AM
Ignition Issues... Danger94Ranger SOHC - 2.3L & 2.5L Lima Engines 4 08-07-2011 12:08 PM
JBA Ignition wires. Mboever General Technical & Electrical 8 05-18-2006 06:16 AM
msd 6a ignition 02rangeroffroad 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 6 10-19-2005 07:58 PM
ignition wires/plugs afi_pilot85 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 3 03-26-2005 05:31 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 05:36 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.