Horn aint workin! Please help! - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Ford Ranger Discussion General discussion of the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-19-2004
rngprerunner's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: Long Beach CA
Posts: 3,453
Ok, well this could go in like 5 forums so I'll put it here. I was presure washing mud off of my truck last week and when I was done the horn didnt work. Well it still doesnt, I'v checked the conection, looked for a fuse, and such. What am I missing? Is there a fuse for it? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2004
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: LaS VeGaS, NEVADA
Posts: 73
I believe there is a fuse, I'm just not sure which one... if you have your manual it should tell you right in there. I just had my horn replaced about 2 weekends ago. I dont know what was wrong, but it was under warranty.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2004
John Moorehead's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 1,002
Just use the finger, it gets the point across better..... :D
Reply With Quote
  #4  
Old 08-19-2004
rngprerunner's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2004
Location: Long Beach CA
Posts: 3,453
Quote:
Originally Posted by John Moorehead
Just use the finger, it gets the point across better..... :D
I'v got my PA for that one.. gets the point across pretty well :badgrin:

I do have my manual and I read through all the fuses before class the other day and I cant figure it out for the life of me. The book doesnt list "horn". I wonder if maybe its one of the 10 GEM fuese....
Reply With Quote
  #5  
Old 08-19-2004
John Moorehead's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 1,002
Okay, I looked around in my Ford Service Manual CD-ROM, and came across a fuse layout panel, and it indicated that fuse J in the picture is responsible for the horn....

J is on the very top, second to the left. This is the panel next to the Master Cylinder in our trucks.

http://img.photobucket.com/albums/v2...useLAYAout.bmp
Reply With Quote
  #6  
Old 08-26-2004
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Plainsboro, NJ
Posts: 15
I had mine replaced a week ago. Turned out it got wet some how and since then, it continued to either not work or sound like a dying duck...there was a small leak in it.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lowered life aint for me Paul Spickard Project Logs 11 09-24-2011 10:08 PM
That just aint healthy spaz1879 2.9L & 3.0L V6 Tech 2 07-06-2008 07:33 PM
who said a 3.0 aint strong!! Matt3203 2.9L & 3.0L V6 Tech 33 10-19-2007 01:44 AM
my clay bar aint workin HELP PLEASE country346 Auto Detailing 101 11 06-15-2007 12:08 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 06:13 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.