1994 Ranger XLT 4X4 not working! - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-13-2011
94'RangerGuy's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Tracy, Ca
Posts: 67
1994 Ranger XLT 4X4 not working!

I have a 94' ranger XLT. Automatic transmission, with automatic locking hubs. Both my 4X4, and 4X4 Lo buttons on my dash aren't working. I need help. I have Some ideas, maybe just a blown fuse. But it used to work once in a while. Now it doesn't work whatsoever. If you have any ideas e-mail me at [email protected]. Or post on this thread.

Last edited by 94'RangerGuy; 01-13-2011 at 02:46 PM.
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1994 4.0 XLT 4x4 oil pan gasket type? CallMeColt 4.0L OHV & SOHC V6 Tech 4 07-27-2016 12:17 PM
1994 Ranger Xlt 4x4 trouble tde720 Drivetrain Tech 3 06-12-2014 06:29 AM
Ranger not charging and chime not working jfoster2505 General Technical & Electrical 3 02-14-2012 08:23 PM
1994 XLT ford ranger 4x4, eastern PA MikeDevo Ranger Based Vehicles 8 08-26-2010 09:45 AM
XLT 4x4 vs. XLT 4x4 Off Road??? Fx4wannabe01 General Ford Ranger Discussion 37 03-18-2008 02:03 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 03:52 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.