horn doesnt work any idea on how to fix it? - Ranger-Forums - The Ultimate Ford Ranger Resource


General Technical & Electrical General technical and electrical discussion for the Ford Ranger that does not fit in any other sub-forum.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-11-2008
MikeyFord3's Avatar
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: millville, nj
Posts: 79
horn doesnt work any idea on how to fix it?

how sometiems works and sometimes doesnt any idea on how to fix it?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-11-2008
rsw2159's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Stanley, NC
Posts: 473
ehh
buy train horns.
problem solved

=]
Reply With Quote
  #3  
Old 09-11-2008
bucky919's Avatar
Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Nov 2006
Location: Minot, ND
Posts: 1,943
I just put horns from a Caddy in mine, for under 30 bucks. Sounds way better.

https://www.ranger-forums.com/forum2...ad.php?t=70622
Reply With Quote
  #4  
Old 09-12-2008
Victory's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Pawcatuck, CT
Posts: 219
I would start simple and go from there. Clean the contacts at the horn. They get corrosion and cause problems. Next check that they are grounding properly. If they ground to frame by the mounting bolt take them off and clean the contact area.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-12-2008
jtfoxman's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: The Poconos
Posts: 891
How about checking the horn relay? Happened in on of my older vehicles.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-12-2008
PAPABEAR76058's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: JOSHUA,TEXAS
Posts: 72
Get a sticker that say's....Horn busted watch for finger
Reply With Quote
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The 4x4 Low doesnt work. Alex98 Drivetrain Tech 6 11-15-2007 04:37 PM
my 4x4 doesnt work...suggestions? skh711 General Technical & Electrical 8 09-20-2007 08:17 PM
OHC Map light doesnt work jtslmn720 General Technical & Electrical 3 08-05-2007 09:52 AM
Speedometer doesnt work. PLEASE HELP 99Ranger3.0 General Technical & Electrical 17 02-22-2007 06:01 PM
Active Users link doesnt work for me Zero Ranger-Forums Office 2 01-27-2005 12:04 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -6. The time now is 01:10 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.